테무(temu)
알리 익스프레스
테무(temu)
92.Korean restaurants, Seoul, and Pungcheon eel in Yeonnam-dong.

Korea Culture

92.Korean restaurants, Seoul, and Pungcheon eel in Yeonnam-dong.

Korea Culture 2024. 9. 3. 08:35
반응형

92.Korean restaurants, Seoul, and Pungcheon eel in Yeonnam-dong.

Perilla leaves eaten with eel are effective.
 Perilla leaves, which are so nutritious that they are called "the best medicine on the table," are fragrant and soft in texture to stimulate summer taste. It is used as a variety of side dishes such as ssam vegetables, steamed perilla leaves, and pickled perilla leaves, and it is an indispensable ingredient for Korean meals.
It is a photoregional crop grown across the country and is not easily affected by disability, so it can be tasted all year round. The leaves are used as flavor vegetables with their own scent, and the seeds are used to extract oil and add savory flavors to various foods.
It contains more than twice as much iron as spinach, which is effective in preventing anemia and developing growth.
Perilla leaves are rich in calcium, minerals, and vitamins, filling up the lack of nutrition of beef.
Choose those with a strong scent and a dark green color, and those with a rough surface and a clear edge due to the clear fine hair of the leaves.
Wash them carefully one by one to remove foreign substances from the fine hairs. After soaking perilla leaves in water, wash them in running water to remove pesticide residues.
Wrap it with a paper towel once and cover it with plastic wrap and keep it refrigerated.
I decided to eat eel with my senior as a health food during the hot rainy season and went to a Pungcheon eel restaurant in Yeonnam-dong.
Seoul Eel is one of the top three flavors. We arrived before 6 o'clock, but there are not many empty seats.
Most of the customers are foreign tourists. How did you know about Pungcheon eel in Yeonnam-dong ^^ Seoul's famous restaurants are now global, and there are so many foreigners.
The basic table setting and two eels begin to ripen.
The basic price for two is 78,000 won (39,000 per head).
I think you have to eat eel at least once in the summer. Everyone says it's good as a summer health food... It's thick and looks delicious just by looking at it.
It is a golden ripe eel.
Put eel on perilla leaves in sauce and put vegetables on top
The taste melts very, very, very melting ^^ This is the taste that foreigners cannot help but like.
There was a little alcohol left, so I added one more. It's a taste that foreign tourists can enjoy very deliciously.
There was a little alcohol left, so I added one more. It's a taste that foreign tourists can enjoy very deliciously.
Put eel on perilla leaves in sauce and put vegetables on top
The taste melts very, very, very melting ^^ This is the taste that foreigners cannot help but like.
There was a little alcohol left, so I added one more. It's a taste that foreign tourists can enjoy very deliciously.
Now, famous old-fashioned restaurants in Seoul have more and more foreigners than Koreans. Like the Pungcheon eel restaurant in Yeonnam-dong
It seems to be our story that famous Japanese restaurants have a lot of complaints from Koreans because of their large number of foreign tourists. 
I hope it will serve as an opportunity to promote a lot of our food abroad by making use of this atmosphere.

반응형

'Korea Culture' 카테고리의 다른 글

94. Songpyeon  (0) 2024.09.12
93.Chuseok or Hangawi  (0) 2024.09.07
91. <Leaving> Movies Review.  (0) 2024.09.01
90. <whether it's spring or not> movie review  (0) 2024.08.29
89.<Alien: Romulus> movie review  (0) 2024.08.29