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97. a meat gun

Korean trip

97. a meat gun

Korea trip 2025. 3. 27. 23:32
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97. a meat gun

乾肉(dried meat): made by drying meat such as cows, sheep, deer, roe deer, pigs, rabbits, pheasants, chickens, quails, geese, geese, sparrows, etc.
My house is inhabited by a six-pack ghost

so,

Every weekend, grocery shopping at the mart

The day I found the newly released beef jerky, I must try it lol

Even so. 

My favorite beef jerky is still my favorite one pick, the handmade beef jerky that my mom matched to me when I left the house for the wedding (that's the most expensive lol)

Anyway, 

So this week, I tried making beef jerky at home (simple beef jerky)


The ingredients for making beef jerky were simpler than I thought

(It's made with such simple ingredients, why is the handmade meat cloth so expensive...ㅠㅠ))



When I started making beef jerky at home, I heard that beef jerky seasoning (beef ribs seasoning) is important, so I tested it from several companies, and this one was the best. ^^



1.5 kg meat for beef jerky (500g x 3 pieces)

Baekseol beef ribs seasoning (about 500g is enough)

Pepper _Added to your personal taste (My man likes pepper, so he puts it in a lot)

I looked around to make beef jerky at home, 

Most of the meat for meat was sold in two thicknesses, 5mm and 8mm

I like thick meatball ghosts in my house, so I bought it in 8mm and bought it at Meat Outlet

1. You have to soak the meat in water to drain the blood

They say the course is important, so they do it several times over several hours

Blood came out like this. I didn't know I had to do it this many times.

At the end, you need to drain the meat with the blood on a sieve
Dab the moisture left on the meat with a kitchen towel 

Let's drain the rest of the water

(They say you have to do this process well to eat the seasoning well, but the second time... There was no big difference even if you omitted this process 
Add white beef ribs sauce + pepper to the drained beef cloth meat and cast it (with a little more garlic, you don't have to do it if you don't have garlic)

If you mix it so that the meat gets seasoned
After mixing it, so that the meat gets marinated well

Let it sit in the refrigerator for about 2 hours.
Spread well-seasoned beef jerky in a food dryer

Refer to the time in the food dryer manual for 5 to 8 hours at 70 degrees (for me, 7 hours)

I did it for 6 hours at first, but I added an hour because I wanted it to be more stiff

conclusion,,, 

When making beef jerky at home, 7 hours after setting the food dryer at 70 degrees was perfect.
Change the top and bottom in the middle

The food dryer dries with hot air from the bottom, so changing it once after about 3 hours is a way to make the same taste overall.

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