테무(temu)
알리 익스프레스
테무(temu)
98. Korean style raw beef.

Korean trip

98. Korean style raw beef.

Korea trip 2025. 3. 27. 23:33
반응형
SMALL

Korean style raw beef.

Why do we put egg yolk in raw beef...

There are many consumers who enjoy raw beef. This is because the sweet and savory texture and soft texture surround the inside of the tongue and is particularly delicious.

Beef is characterized by being eaten raw. As for pork, it is necessary to eat it well-cooked because of the larva (also known as pork tapeworm), which causes cystosis.

According to a study by the Rural Development Administration, comparing the precursors that determine the taste of beef showed that Korean beef contains more sweet and savory ingredients and less sour and bitter ingredients than imported beef. This is why Korean beef is especially delicious.

The quality of beef is bright red, bright, glossy, and evenly distributed marbling.

Recently, yellow staphylococcus has been detected in Korean beef raw beef, a refrigerated food, and caution is required when eating raw beef.

According to the Ministry of Food and Drug Safety's "Safety Management Tips for Production of Raw Beef Products", raw meat must be used within 72 hours of slaughter, and if it exceeds 72 hours, it must be produced as frozen raw beef products (or grilled products).

The expiration date is within two days from the date of manufacture of refrigerated products and within six months from the date of manufacture of frozen products.

Freshness is important in raw beef. You should pay attention to the hygiene management of raw beef sashimi because it is eaten raw without heating.

They enjoy raw beef at restaurants that can be cooked on the spot, but they also purchase packaged products directly or receive delivery by courier.

In particular, if you receive raw beef by courier, you should pay attention to safe consumption. This is because you cannot directly check the delivery process of the product.

First of all, you should check whether the package is damaged and whether it is refrigerated or frozen when receiving the package. This is because it is related to the deterioration of raw beef. If it cannot be received immediately, avoid online purchases.

You should immediately check the freshness, such as the color and smell of raw beef, and return it if there is a concern about spoilage, such as the occurrence of rotten odor. Also, check the expiration date and avoid eating if the meat's color and smell are strange even if the expiration date remains.

Be sure to wash your hands before grooming or eating.

Eat raw beef as soon as possible after receiving it. Especially in weather with high temperatures, it is recommended not to buy enough amount to eat immediately and leave any leftovers. If raw beef is left after eating, refrigerating or freezing is essential.

When eating, add seasoning to each person's preference. Mainly add soy sauce, sesame oil, oligosaccharide, and sesame seeds, season with basic seasoning, and finish with egg yolk and pear.

It's like a formula to put egg yolk on raw beef.

This is because it removes the fishy and greasy taste of raw beef and adds a savory taste.

Pear is one of the indispensable ingredients for raw beef. The meat is softened and tender by the tender enzyme in the pear, and the crisp texture and sweet juice make raw beef taste even better.


반응형
LIST

'Korean trip' 카테고리의 다른 글

100. Pajeon  (0) 2025.03.27
99. salted seafood  (0) 2025.03.27
97. a meat gun  (0) 2025.03.27
96.Food of Baekje  (0) 2025.03.27
95.Keimyungju (鷄鳴酒)  (0) 2025.03.27